Termeni si conditii

CONDITII DE UTILIZARE

 

  1. Continut site si copyright

Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul itrom-service.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Schimbarea termenilor si conditiilor:

Palsonic SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Palsonic SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Drepturi de autor:

Continutul site-ului itrom-service.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea Palsonic SRL  si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.  Folosirea fara acordul Palsonic SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese). In cazul in care intalniti incalcari ale prevederilor de mai sus, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail:  info@palsonic.ro.

Corectarea informatiilor eronate:

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Conformitate:

Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create. Certificatele de conformitate ale produselor comercializate sunt disponibile si va vor fi puse la dispozitie de catre firma noastra la simpla cerere, adresata pe orice cale de comunicare (telefon, email, etc).

  1. Confidentialitate

Palsonic SRL a demarat procedurile necesare, fiind in curs de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, urmand ca la finalizarea procesului sa posteze informatiile referitoare la numarul din registru.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Palsonic SRL are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate. Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra online.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti  prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa prin posta sau curier rapid pe adresa societatii noastre.

  1. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.palsonic.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul palsonic.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

  1. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

  1. Garantie

Pentru a beneficia de garantie in cazul produselor din categoria Display si Touchscreen, mentionam ca acestea trebuie sa fie montate intr-un service specializat care va elibera un bon de service ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de service.

  1. Dispozitii finale

Palsonic SRL  isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului itrom-service.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.